Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2014 10:20 - Десет "НЕ", които жените не трябва да забравят
Автор: yanakk Категория: Забавление   
Прочетен: 598 Коментари: 0 Гласове:
0



 image
Ако искате да имате един спокоен и любещ мъж до себе си, не забравяйте тези 10 „НЕ” за жената. Ако ги пренебрегвате, скоро най-вероятно ще бъдете досадната, мърморещата, незнаещата какво иска и т. н.

1. НЕ си позволявайте да се държите истерично и да се оплаквате непрекъснато.
Съвсем скоро той ще престане да слуша какво говорите, ще се превърнете в обект на скритото му раздразнение, а то неизбежно ще стане и явно. 

2. НЕ се стремете да сте до него 24 часа. 
Той си има потребности: да иде на риба с приятели, да пие кафе в мъжка компания, да гледа футболен мач, да си мисли в уединение за нещо. Вие нямате ли си свои занимания и приятели? 

3. НЕ се стремете да го променяте, както на вас ви харесва.
Първо, нали го избрахте заради това, което е. Второ, може би се взирате само в недостатъците му, но той има и положителни качества. Трето, сигурна ли сте, че вие сте права и сте по-добрият образец за поведение?

4. НЕ бъдете скучна.
Вчера мина, помислете как да го изненадате приятно днес. Само не му навирайте в очите промяната. Той ще я открие - в поведението, в менюто, във вида ви.  

5. НЕ се правете на безпомощна жертва. 
Твърде досадно е да звъните постоянно, защото ви се е повредил котлонът, изгоряла крушката, счупил се токът на обувката и т. н. Наистина ще привлечете вниманието на любимия, само че в отрицателна посока.

6. НЕ ревнувайте.
От това нищо добро няма да се получи. Само ще изнервите себе си и него, особено ако всяко негово действие поражда у вас съмнение. Не се опитвайте да проверявате дали наистина е имал съвещание, не си и помисляйте да вземете тайно телефона му и да преглеждате съобщенията и обажданията.

7. НЕ замесвайте приятелите в споровете помежду ви.
Ако имате нещо за казване, казвайте го, когато сте само двамата. Мъжете реагират много негативно, щом разберат, че споделяте някои лични проблеми с хора от приятелския кръг.

8. НЕ настоявайте той да споделя вашата страст към шопинга.
Много е досадно за един мъж да обикаля магазините, ако това не му е приятно. Можете да го поканите на шопинг тур, но откаже ли ви, не се сърдете. Възползвайте се от ситуацията и се вижте с приятелки. Когато се върнете с покупките, пак бъдете деликатна - може да не му е приятно да гледа какво сте купили. А има и друг положителен момент - като не му показвате всяка покупка, ще можете да го изненадате с нещо приятно, красиво бельо например.
Не купувайте обаче техника без него - и най-неграмотният в техническо отношение мъж няма да е доволен, ако вие го пренебрегнете при избора на телевизор, пералня и др.

9. НЕ го питайте какво мисли в даден момент.
Може и нищо да не мисли. А ако реши, той сам ще ви каже.

10. НЕ се правете на всемогъща.
Да, не трябва да се правите на беззащитна и постоянно нуждаеща се от него, но и манията на някои жени да подчертават, че всичко могат сами, също е много дразнеща за мъжете. Пък и истината е такава, ако не ви е нужен, защо сте с него.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yanakk
Категория: Забавление
Прочетен: 78391
Постинги: 36
Коментари: 21
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031