Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2018 08:32 - Проф. Михаил Константинов: Да защитим децата си - В Белгия педофилска мрежа, водена от изрода Марк Дютрю, изнасили и уби десетки деца
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 848 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 17.03.2018 08:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В Белгия педофилска мрежа, водена от изрода Марк Дютрю, изнасили и уби десетки деца

Самоубийствата сред джендърите, особено тези, които по два пъти си сменят пола, са над 10 (десет!) пъти повече, отолкото сред нормалните хора. Това ли искаме?

Проф. Михаил Константинов

Монитор
 17 март 2018 | 00:19

 

 

Мнозина биха казали, че това заглавие-лозунг е излишно. Защото какво друго има да се защитава и пази преди всичко, ако не децата? И даже правното недоносче, наречено „Истанбулска конвенция”, и то така е кръстено за камуфлаж, срещу насилието над жени и деца било то. Там обаче камуфлажът бързо падна и царицата се оказа гола. Ще припомним как именно се случи всичко това. И какво следва.

 

Когато ГЕРБ отправи питане към Конституционния съд и си изтегли временно конвенцията от парламента, седнахме с един приятел да изпием едно малко по случая.

„Не се радвай”, каза ми той, „те тези, зад сцената, няма да мирясат. И имат три начина за убеждаване: купуване, заплаха и изчезване. На тези, нашите години, първите два начина са неефективни, така че да внимаваме с изчезването.” Трудно е с този вид внимание, но някои елементарни неща може да се направят. Например, не ходете често в един и същи ресторант, пийте само от бутилка, която сами сте отворили, не ходете по едни и същи улици, не се разхождайте късно в парка и не ходете сами в планината. Това последното, впрочем, е винаги правилно, независимо дали сте параноик, или не. Или дали ви преследват.

 

 Параноично, или не, но в доста държави от Европейския съюз,

 

на който сме горди членове, напоследък интензивно избиват журналисти и други неудобни личности. В САЩ ги избиват от 2016 г. насам. И даже не си правят труда убийствата да изглеждат като инцидент, защото целта е не само да изчезнат човека, но да уплашат тези, които не се купуват и не се плашат лесно. На свой ред и руските служби са я подкарали на поразия и ликвидират, когото сварят, без всякакъв свян и неудобство. От времената на Сталиновия агент Судоплатов са я усвоили тази технология и сега само я усъвършенстват. И са добри, гадовете (по думите на някои държавни ръководители), не може да им се отрече. Не напразно висшите им духовници са генерали от КГБ, а нашите едвам до полковник го докарват.

 

Но да си дойдем на темата. Формално, децата у нас и по света са добре защитени. Конвенции и най-важното, закони, като че ли добре ги закрилят. Но само така изглежда. Няма да говоря за това, което се случва с момиченцата и момченцата в дивите чукари и гъстите джунгли по света, там нещата са отвъд Ада. Но ще говоря за това, което се случва в Европа, попаднала напоследък под внимателния поглед на създателите на конвенции.

 

В Белгия педофилска мрежа, водена от изрода Марк Дютрю,

 

и включваща висши политици и приближени на престола, изнасили и уби десетки деца. Случаят остана недоразследван. Познайте до три пъти защо.

В Норвегия наскоро разкриха може би най-отвратителната педофилска мрежа не само в Европа, но и в света. Защото изнасилените и убити деца са под една годинка! Ще повторя, става въпрос за едногодишни деца! Ще се изненадате ли, ако разберете, че в тази мрежа родители са изнасилвали и убивали собствените си бебета? Случаят остана недоразкрит, или поне аз не знам дали го разкриха докрай и дали ги осъдиха. То и там максималното наказание е 21 години комфортен затвор, колкото в момента лежи и световният рекордьор по убийства за един ден, със 77 бройки. И внимавайте да не го наречете със старото му име Андеш Брейвик, че ще ви осъди на минутата. Щото вече си е сменил името и е много обидчив. Важното е, че Норвегия му пази правата, щото бил човешко същество. А изнасилените, изкормени и избити по друг начин едногодишни дечица на Норвегия, те какво? Ми нали и те са (по-скоро са били) човешки същества? Толкова по въпроса, до следващата касапница, ако благоволят да ни информират за нея.

 

 Преди пет дни в два английски ежедневника публикуваха

 

резултатите от едногодишно журналистическо разследване за един английски град, който има вид на пакистански, и е също толкова безопасен за живеене. И не само. Та там били изнасилени 1500 (хиляда и петстотин!) бели английски момичета, а десетки от тях след това били избити. Изнасилвачите-убийци били с мигрантски произход, полицията от 10 години ги знаела, но не ги закачала, за да не я обвинят в расизъм. Имаше и снимки на някои от полицаите. Не знам защо, но ми мязаха на джендъри. Но може и да греша. Информацията за това чудовищно и (надявам се) нетипично за Великобритания продължаващо престъпление, спешно изчезна от мрежата. Естествено, от Мрежата нищо не може съвсем така да изчезне. Каквото трябва, сме го запазили. Та смятам официално и най-учтиво да помоля почитаемата г-жа Ема Хопкинс, посланичка на Великобритания у нас, да ми отговори на два въпроса. Първо, вярна ли е тази информация за хилядите изнасилени деца, и второ, защо тя толкова бързо изчезна от официалните сайтове? Сигурно никой не се е интересувал от нея, вероятно. То и какво ли му е тук интересното?

 

Ще повторя, за който не е разбрал. Представете си голям български град с 200 хиляди души, в който са изнасилени 1500 момичета, десетки са убити, а има и убити родители, дето нещо непредпазливо са питали по въпроса. Представете си го още веднъж. Може и трети път да си го представите. Представете си, че пресата мълчи, а полицията си трае. Няма ли тогава да отидете пред парламента и Министерския съвет, за да изринете тази паплач, която ви управлява и е допуснала това да се се случи? Няма ли да извлечете паплачта за косите и да й направите едни други работи? Знам, че това с онези момичета не може да се случи в България, и слава на Бога за което. Но то се случва някъде там, в Европа.

 

 Където, освен че изнасилват деца, в затворените общности

 

си обрязват жените. Случва се всичко това в Англия, която обаче не е ратифицирала Истанбулската Конвенция. Ми да вземе да я ратифицира, та белким спрат там изнасилванията и оскатяванията на деца. Впрочем, именно в Англия и Уелс изнасилванията на глава от населението са 30 (тридесет!) пъти повече, отколкото у нас. Затова много се забавлявам, когато почнат да ми дават акъл някои хора, как е правилно да се живее и как – не толкова. Наскоро една посланичка ни направи забележка, че сме имали малко жени-инженери. Само дето явно беше чела класацията наобратно. Защото ние сме сред първите държави по относителен брой жени с инженерно образование. За разлика от някои бивши империи, дето са на опашката.

 

За изнасилването на повече от 1000 жени в Кьолн пред катедралата (изнасилването не е само проникване, според самите западняци!) вече е казано всичко. Но нищо не е направено. А свободната германска преса, дето била по-свободна от нашата, мълча 10 дни! Да мълчиш при наличие на социални медии е кретенизъм. Или убеждение, че всички останали са малоумни. Германия е ратифицирала Конвенцията. Е, и? Вярно, че тази година я ратифицираха и може би още не знаят, как да я прилагат. А междувременно жените им продължават да ги изнасилват показно. Което ми напомня, че е много страшно да започнеш война и да я загубиш.

 

В продължение на десетки (оказаха се даже стотици) години

 

хиляди деца, момченца и момиченца, са изнасилвани от висши, средни и низши санове на Католическата църква по света. По целия свят, но и Европа също така, и то в немалки количества. Тук рязко искам да разгранича от това продължаващо и сега престъпление българските католици, които имат неоценим принос в духовното развитие на народа ни. Ватиканът, прочие, не е подписал и не е ратифицирал Истанбулската конвенция. Ми да вземе да я ратифицира, за да видим, дали ще спрат изнасилванията на деца от католическите свещеници по света.

 

Всички служби на ООН и други международни организации са проникнати не от отделни педофили, а от цели педофилски мрежи. Вместо да сложат ред в собствената си прогнила и развратна кочина, изтъкнати представители на тези организации раздават акъл и морал с вид на върховни ментори. Ми да прочетат Библията и да видят гредата в собствените си очи, преди да се вторачват в сламката в нашит очи.

Турция пък е ратифицирала конвенцията още преди 4 години. За това време там са убити няколко хиляди жени от мъжете си. Официално. Ми да вземе Турция да я ратифицира още веднъж, може пък да помогне. Макар че надали. Наскоро турското Министерство на религията (Дианетът) постанови, че мъжете могат да се женят за 9-годишни момиченца. Повтарям, за деца на девет години! И що така, нали Турция е ратифицирала Конвенцията? Та затова викам, да вземат да я ратифицират още веднъж. Може и още няколко пъти, за затвърждаване.

И е съвсем несправедливо да обвиняваме само Турция за опитите за

 

налагане на педофилия по официален път

 

Щото по неофициален педофилията по цял свят е масова.

В Европейския парламент и в други европейски институции от години валят предложения и конкретни текстове за легализиране на секса с 14-годишни деца, а наскоро наглеците заговориха и за 12-годишни. Щото някаква средновековна кралица на толкова години се омъжила и родила престолонаследник. Някакви сбъркани „зелени”, вместо да се занимават с наистина катастрофалното положение с екологията, обикалят медии и форуми не само с предложения за узаконяване на педофилията, но и на зоофилията. Някой ще каже, че какво й пречи на някаква зелена да спи с кучето си? Ми пречи й законът за защита на животните, това й пречи. И затова искат да се легализира и тази извратенящина.

 

Съжалявам за отвратителните неща, с които занимавам читателите, но те пряко заплашват децата ни. Разбира се, измислените „зелени” отдавна се занимават и с легализиране на инцеста, т.е. на кръвосмешението. Но искат да го правят с малолетни, там ги стяга чепикът. Защото и сега всеки извратеняк може да легне с майка си, или с баба си, стига само той, извратенякът, да е на 18 години и да не я насилва. Сега искат той да е 14-годишен като спи са майка си.

 

Заради всички тези гадости, извратената вълна, изригнала сякаш от вратите на Ада, може и трябва да бъде спряна. Днес да бъде спряна, защото втори опит няма да има. Достатъчно е да унищожиш, или тежко да поразиш, едно само поколение, и резултатите са плачевни. Както сега ще видим.

 

През Първата световна война беше унищожен цветът

 

на Европейската аристикрация и интелигенция. Защото онези хора бяха по своему достойни и не скриха синовете си от кланицата. Само дето децата им не се върнаха от фронтовете и генът им беше затрит. През Втората световна нещата се повториха, но този път Франция и Англия бяха по-предпазливи. Отнесоха го обаче руснаци и германци.

 

Над 95% от момчетата, родени през 1923 и 1924 г. в Съветския съюз, загинаха по фронтовете. Подобно, макар и не толкова зловещо, беше и положението в Германия. Тази загуба на генофонд в Германия и Русия още не може да се преодолее. Така че много добре знаят какво искат тези, които се опитват да унищожат децата ни.

 

Фактите

 

В момента в Европа и САЩ се извършват престъпления над деца, за които обявеният за шампион на злото Хитлер не е можел и да мечтае. Щото не му беше достатъчно развита технологията, а на д-р Менгеле не му стигна времето. На много места в Англия и САЩ на малките деца, особено на децата на извратеняците, им дават хормони за потискане на половия растеж.

 

За да пораснели децата, та сами да решали от какъв пол ще са! И какво именно да решават? Едно натъпкано с чужди хормони и превърнато в плужек същество, дето на 13 години не знае какво е, то ли да реши? И ако реши грешно? Самоубийствата сред джендърите, особено тези, които по два пъти си сменят пола, са над 10 (десет!) пъти повече, отолкото сред нормалните хора. Това ли искаме?

 

Ясно е, че опазването на децата се превърна в общонародна задача. Недопускането на джендър-пропаганда и насилие над децата ни е жизнено условие за оцеляването на българския род.

Днес на карта е поставено именно това – да оцелеем като род, като биологичен вид.

Не можем да проиграем тази карта, втори опит няма да има!

 




Гласувай:
4



1. elahikari - БЪЛГАРКА - !
17.03.2018 09:10
И точно тази Англия, прогнила от извращения, ще търси сметка на Русия и вече съм сигурна, че англичаните са спретнали всичко това. Хора, да опазим децата си от тази чума и да се борим срещу налагането на джендърската идеология чрез Истамбулската конвенция!!!
цитирай
2. elahikari - Gorgona
17.03.2018 10:39
Предлагам за приемането на Истанбулската конвенция, Борисов и Захариева да си сменят пола и да дадат пример. За Захариева със сигурност ще е лесно, тя и без това прилича на нищо, може да се джендуроса на кобила, по скоро на катърка, щото кобилите са прекрасни същества за разлика от зъбатата министърка
цитирай
3. elahikari - ТИКВЕНИК
17.03.2018 10:40
Не харесвам много проф. Мишо, но този път МУ СВАЛЯМ ШАПКА !!! Най поле един човек да каже цялата истина в прав текст !!!_____Остава ние, СУВЕРЕНА, да излезем на улицата и да свалим ПРЕДАТЕЛСКАТА ШАЙКА най после.___И никой да не си прави илюзия, че КенФекцията ще ни се размине, докато ГЕРБ сана власт. Сега решението е в ръцете ни и само и единствено от НАС зависи __ ще се ратифицира или не тази простотия !
цитирай
4. elahikari - !
17.03.2018 10:41
"Ясно е, че опазването на децата се превърна в общонародна задача. Недопускането на джендър пропаганда и насилие над децата ни е жизнено условие за оцеляването на българския род. Днес на карта е поставено именно това да оцелеем като род, като биологичен вид. Не можем да проиграем тази карта, втори опит няма да има!"
цитирай
5. elahikari - Михаил Апостолов
17.03.2018 10:42
Много вярни думи, особено извода е свръх точен. Затова не трябва да се дава шанс повече на герпеджиите те ще затрият народа и нацията ни ето ги содомска конвенция, шменти капели с Чез и полицаите в селата. Продължават си мафиозните игрички е времето им изтича...Да им помогнем на тези содомски проповедници, приятели и съдружници на антихриста

Да, просто прочетете Олдъс Хъксли: романът Прекрасният нов свят (1932 г.).

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1828802
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565